- 2 šalice slanutka namočenog preko noći
- 5 režnjeva češnjaka
- Lovorov list
- Sol
- Papar
- Brašno
- 4 komada purećih prsa
- 1 luk
- 1 žličica cimeta
- 2 žličice suhog timijana
- 8 mini rajčica prerezanih na pola
Slanutak stavite u posudu zajedno sa 2 režnja češnjaka i nekoliko listova lovora. Zakuhajte i ostavite da se kuha na laganoj vatri sat vremena.
Na maslinovom ulju kratko popržite pobrašnjena pureća prsa. Rasporedite ih po pusudi za pečenje ili limu i prekrijte sa ocijeđenim slanutkom.
U posudi u kojoj ste pržili puretinu dodajte malo maslinovog ulja, dodajte 3 režnja sitno narezanog češnjaka, 8 prepolovljenih mini rajčica, pa začinite sa žličicom cimeta i dvije žličice suhog timijana.
Pirjajte 10 minuta. Premažite pureća prsa sa rajčicama. Začinite solju i paprom.
Pecite nepokriveno na 180 C oko 30 minuta.