O nama

Objavili: djecahr

Otkrit ćemo Vam veličanstvene tajne rađanja života i jedinstvene ljepote djetinjstva. Rođenje djeteta je kao da otvarate dar koji ste dugo čekali i čeznuli da doznate što je unutra. A ono što je unutra je puno uzbudljivije, savršenije, ljepše nego što ste se i usudili nadati. Svakoga dana to maleno biće donijet će Vam nešto novo, nešto neopisivo čarobno – osjećaj da ste jedinstveni i najvoljeniji na svijetu, kada Vas obrgle male bucmaste ručice, a ružičasta ustašca ostave trag na Vašem obrazu, svaku brigu i tugu izbriše neodoljiv osmijeh malog bića kojem ste Vi najvažniji na svijetu i voli vas beskrajno. Zato iskoristite svaki trenutak i uživajte u igri i maženju s Vašom bebom jer djetinjstvo tako kratko traje. Ispunite te trenutke radošću, nježnošću, ljubavlju jer će Vaša beba cijeli svoj život obojiti emocijama kakvih se sjeća iz djetinjstva. Mi ćemo Vam pomoći uz antologijske tekstove naših stručnjaka iz časopisa “Bebe”.

Vrijeme je prostor za razvijanje. Kod aktivnosti slobodnoga vremena najvažnije je njihovo pozitivno usmjerenje. Naš entuzijazam i ideje pretočene su upravo u razvoj stranice www.djeca.hr s ciljem poticanja kreativnog razvoja djece, njihove individualizacije i interkulturacije.

Kvalitetni članci, savjeti iz prve ruke, ideje koje olakšavaju i čine ljepšom svakodnevicu sa djecom. To je ono čemu teži ovaj portal namijenjen roditeljima djece do trinaeste godine života. Naša misao vodilja su sretna, zaigrana djeca kojima je omogućeno da se čim više bave onim što je najvažnije za njihov razvoj, a to je igra.

Upravo kroz igru djeca najlakše uče o svijetu oko nas, o društvu koje ih okružuje, običajima, umjetnosti, zdravom načinu života. Zato im treba dati priliku za kvalitetno učenje kroz igru. Mališanima je čitav svijet učionica, sve im je novo, zanimljivo. Baš kao u Šimićevoj pjesmi o pjesnicima i dječje oči su velike i rastu pored stvari. Ali
nisu nijeme, nikako! I zato djeca postavljaju pitanja, stotine pitanja na dan, ponekad više puta ista, češće stalno nova. Upravo tu njihovu znatiželju treba hraniti i poticati.

Cilj

Tim portala Djeca.hr osim kvalitetnih tekstova, ima cilj pedagoški osmišljenim aktivnostima i kvalitetnim sadržajima zadovoljiti prirodnu potrebu djeteta za znanjem. Zajedno s našim partnerima organiziramo zanimljive edukativne radionice na kojima se djeca mogu povezati s prirodom, umjetnošću, kulturom i kulinarstvom.

Veoma nam je važno u našem radu budemo društveno odgovorni. Stoga smo otvoreni za sve kampanje koje za cilj imaju poboljšavanje uvijeta života i odrastanja djece i edukacije roditelja kako bi svoj najvažniji posao, onaj roditeljstki radili čim bolje. Sudjelujemo i u humanitarnim kampanjama u regiji. Odabiremo kampanje i partnere s kojima djelimo jednake vrijednosti.

Sanda Šeparović
Majka sam jedne djevojčice i vjerujem da je P. Coelho bio u pravu kada je rekao da odrasli od djece uvijek mogu naučiti tri važne stvari – kako biti veseo bez razloga, uvijek nečim zabavljen i kako se uvijek svom snagom zauzeti za ono što želite.
Jasna Nickl
Zaljubljenica u književnost, osmislila časopis “Bebe”, koji je 23 godine pomagao mladim roditeljima savjetima vrhunskih stručnjaka. Majka jedne kćeri, koja mi je bila inspiracija za “Bebe” i koju sam odgajala u stilu Gibranovih stihova:”Možete im dati svoju ljubav, ali ne i svoje misli, jer ona imaju vlastite misli”. 

Katarina Strong
Bivša tenisačica, zaljubljenica u strane jezike, sportove i putovanja, majka dvoje djece, s ostatkom tima dijelim zajedničku viziju da djeci omogućimo pozitivan i zanimljiv način da rastu i razvijaju se na najbolji i najzabavniji moguci način.

Zbog boljeg korisničkog iskustva djeca.hr koristi kolačiće. Slažem se Saznaj više

Privatnost i kolačići