U subotu, 30.05. u sklopu Tjedna dobre hrane, djeca.hr portal je u suradnji sa Centrom za kulturu prehrane organizirao kulinarsku radionicu za djecu.
Djeca su uz zabavan i edukativan program i uz voditelja Hrvoja Krajnovića pripremili pravi mali i ozbiljan meni koji bi zadovoljio sve nepce .
Evo što se krilo na meniu:
- Gusta juha od pečenih rajčica s mozzarelom
- Tortilja košarice s mariniranom piletinom, sezamom i zapečenim grahom
- Domaći sok od bazge s limunom / Voda s limunom
- Sladoled od domaćih jagoda, jogurta i svježe mente s prahom maline
Radionice su bile prilagođene uzrastu djece od 7-13 godina, a mali kuhari su prionuli poslu poput pravih profesionalaca, te pripremili sebi pravu gozbu.
Donosimo dio atmosfere sa 6. i najzabavnijeg dana u Tjednu dobre hrane.