Cilj

Tim portala Djeca.hr osim kvalitetnih tekstova, ima cilj pedagoški osmišljenim aktivnostima i kvalitetnim sadržajima zadovoljiti prirodnu potrebu djeteta za znanjem. Zajedno s našim partnerima organiziramo zanimljive edukativne radionice na kojima se djeca mogu povezati s prirodom, umjetnošću, kulturom i kulinarstvom.

Veoma nam je važno u našem radu budemo društveno odgovorni. Stoga smo otvoreni za sve kampanje koje za cilj imaju poboljšavanje uvijeta života i odrastanja djece i edukacije roditelja kako bi svoj najvažniji posao, onaj roditeljstki radili čim bolje. Sudjelujemo i u humanitarnim kampanjama u regiji. Odabiremo kampanje i partnere s kojima djelimo jednake vrijednosti.


Sanda Šeparović

sanda

Majka sam jedne djevojčice i vjerujem da je P. Coelho bio u pravu kada je rekao da odrasli od djece uvijek mogu naučiti tri važne stvari – kako biti veseo bez razloga, uvijek nečim zabavljen i kako se uvijek svom snagom zauzeti za ono što želite.


Katarina Strong

kata

Bivša tenisačica, zaljubljenica u strane jezike, sportove i putovanja, majka dvoje djece, s ostatkom tima dijelim zajedničku viziju da djeci omogućimo pozitivan i zanimljiv način da rastu i razvijaju se na najbolji i najzabavniji moguci način.