Raspored događanja

Raspored događanja

COLOR, RUN, SWIM AND FUN započet će kreativnom street art radionicom za djecu tijekom koje će se od 10:00 sati na Spomeniku izrađivati magnete, podmetače s morskim motivima i slično. Nakon radionice slijedi svečano otvorenje u te dječji aquatlon u 16:30, utrka prilikom koje će se trčati i plivati, a odmah nakon, u 18:00 i humanitarna utrka za mame, tate i djecu koja su premala da bi sudjelovala u aquatlonu. Sredstva će biti uplaćena jednoj od korčulanskih udruga, a startnina za cijeli dan i sve utrke je samo 50 kn!! Nakon utrka nastupit će mini folkloraši, korčulanske mažoretkinje, bend Potres Mozga i DJ party za djecu i roditelje do 22:00 sati uz veliku bačvu Cedevite koja će biti postavljena na Spomeniku.

Za aquatlon mogu se prijaviti djeca od 6-16 godina. Za humanitarnu utrku mogu se prijaviti djeca svih starosnih skupina kao i mame i tate, tete, bake, dide, akontacija za svih je samo 50 kn ! Prijavit se možete na Spomeniku u petak ujutro od 10:00 sati na predviđenom info pultu! Radionice su za djecu od 3 godine pa nadalje i besplatne su za svih!

Nagrade su zaista jako bogate! Glavni pokrovitelj događaja je Hrvatska Poštanska Banka. Pobjednici dobivaju medalje, poklon pakete Cedevite, svi pobjednici dobivaju izlet u organizaciji Atlasa za djecu i roditelje, nekih 50-ak ljudi, Oreb klub poklanja surf školu u trajanju od sedam dana za dvoje, a škola skijanja “Žuti Mačak” vikend školu skijanja u grupi (3 sata dnevno). Majke – pobjednice dobivaju Nikel kozmetiku i ArtDeco kozmetiku, te dvije masaže u Lešić Dimitri Palace uz još puno manjih nagrada!

Radi se o jako veselom, zabavnom, edukativnom i humanitarnom dječjem događaju koji se ove godine održava samo na Korčuli, a dogodine će se proširiti na susjedne otoke! Nemojte nikako propustiti provesti 15.07.2016. na najbolji mogući način u društvu naših najmlađih!