Radionica za roditelje: Odvikavanje od pelena

Radionica za roditelje: Odvikavanje od pelena

Nemate vremena za edukaciju? Teško vam je organizirati edukaciju i čuvanje djeteta? Edukacije vam se čine skupe, a baš i niste dobili konkretno rješenje vašeg  problema. Zato smo u udruzi Najsretnija beba Hrvatska osmislili dvosatno predavanje, Odvikavanje od pelena, na kojoj će te naučiti konkretne tehnike i metode kako odvikavanje uspješno i brzo odraditi. Na vama je da samo da ih počnete korisiti kada krenete u odvikavanje.

Uz certificiranu edukatoricu međunarodno priznatog programa The Happiest Baby, Ivu Brčić, polaznici će saznati kako u samo 10 dana odviknuti dijete od pelena. Pridružite nam se na predavanju Odvikavanje od pelena i naučite:

  • najčešće greške kod odvikavanja i kako ih izbjeći
  • kada krenuti u odvikavanje od pelena
  • postupak odvikavanja djeteta od pelena
  • noćna pelena i kada ju skinuti
  • što kada dijete odbija tutu
  • pelene i odlazak na more

 

Predavanje će se održati u ponedjeljak, 23.7. od 17 do 19 sati na adresi Ilica 155 u Zagrebu.

 

Cijena predavanja:

189 kn po osobi

289 kn za roditeljski par

 

Za dodatne informacije i prijavu javite se na:

Email: najsretnijabeba@gmail.com

Tel: 0989008634

Broj mjesta je ograničen na 10 polaznika.

 

O voditeljici:

Iva Brčić, predsjedica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Kroz rad educira roditelje i stručnjake tehnikama dr. Harvey Karpa koje smiruju plač beba i kolike, produžuju spavanje, zaustavljaju ispade bijesa i grade komunikaciju s djecom. Kao stručna suradnica djeluje na portalima roditelji.hr, klokanica.24sata.hr, wish.hr, medijskapismenost.hr, te u časopisu mama&beba. Surađuje s vrtićima, školama i fakultetima s temama vezanim za odgoj i utjecaj medija na djecu.