RADIONICA ZA RODITELJE „Kako podržati dijete u učenju?“ / Otvorene prijave za SVIBANJ!

RADIONICA ZA RODITELJE „Kako podržati dijete u učenju?“ / Otvorene prijave za SVIBANJ!

Nova radionica za roditelje u travnju u Djeca.hr!

Novo! U svibnju u Djeca.hr započinjemo s novom radionicom koja je namijenjena roditeljima djece školskog uzrasta, a koji žele saznati više o metodama uspješnog učenja i komunikaciji s djetetom u vezi škole.

Teme radionice su:

Uspješno učenje i metode učenja – Kako i koliko učiti s djetetom? Koje metode učenja dokazano poboljšavaju učenje? Kako poticati djetetovu samostalnost u izvršavanju školskih obaveza?

Komunikacija s djecom vezano za školu –Kako bolje slušati i razgovarati s djetetom vezano za školu? Koji su to bitni sastojci odnosa roditelj-dijete koji osnažuju dijete i pozitivno utječu na samopouzdanje?

Kako radimo: Radimo u grupi do 10 sudionika/ca. Na radionici prisustvujete prezentaciji, a zatim kroz vježbe i dijeljenje iskustava učite više o pojedinoj temi. Cilj je prenijeti vam informacije utemeljene na psihologijskim istraživanjima i teoriji te omogućiti iskustveno učenje i razmjenu dobrih roditeljskih praksi.

 

O voditeljici: Zovem se Laura Marković i po struci sam psihologinja. Diplomirala sam 2010. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, od kada stječem iskustvo u radu s djecom i mladima na podršci u učenju te u savjetodavnom radu. Vodim radionice učenja sa školarcima u KNAP-u, CeKaTe-u i u Djeca.hr te predajem psihologiju u školi. Na drugoj sam godini edukacije iz gestalt psihoterapije.

Ako želite saznati više o metodama uspješnog učenja, možete pratiti moj blog na web adresi: Blog o učenju

Prijave za radionicu su otvorene. Prijaviti se možete na: kuckuc@djeca.hr

Mjesto i vrijeme održavanja:  Mjesto održavanja je Ilica 155. Termini održavanja

Uspješno učenje i metode učenja / 5.5.2018. / 10-12h (cijena: 150kn)

Komunikacija s djecom vezano za školu / 12.5.2018. / 10-13h (cijena 200kn)

Prijave: kuckuc@djeca.hr

Uplatu radionice možete izvršiti na račun: Kad narastem d.o.o. Krvavi most 2, Zagreb, račun HR10 2390 0011 1009 33880 uz opis plaćanja- ime djeteta i ime radionice koju prijavljujete, ili po dolasku na radionicu.

dhr