Radionica: Najsretnija beba

Najsretnija_beba_ logo

Drage naše trudnice, rodilje i majke!

Pozivamo vas da nam se pridružite na dvosatnoj radionici Najsretnija beba na kojoj će te saznati puno, puno vrijednih i potrebnih informacija o baby handlingu, tehnikama pedijatra dr. Harvey Karpa koje smiruju kolike u svega par minuta, kako si osigurati više sna i odmora, te kako poraditi na prevenciji postporođajne depresije. Radionicu koja će iz vas izvući ono najjače i najbolje kako biste bili najbolji mogući roditelji. Za sebe, za dijete, za cijelu obitelj.

“Zamatanje dr. Karpa je vrlo moćni alat koji instantno može zaustaviti bebin plač! Osobe koje obučavam da pomažu majkama kažu da smiruje bebe brže nego bilo što drugo.” Lynn Sullivan, dipl. mt., direktorica Patronažne službe za novorođenčad u Bolnici UCLA, Santa Monica, SAD

Uz stručno vodstvo Ive Brčić, majke i The Happiest Baby edukatorice saznajte:

  • kako prepoznati kada je beba prestimulirana
  • kako brzo i jednostavno smiriti plač i kolike
  • kako pravilno zamotati bebu
  • kako pravilno primjeniti ljuljuškanje i bijeli šum za smirenje plača
  • zašto su tate važni
  • zašto je nošenje dobro za bebin razvoj, te kako pridonosi smirenju kolika i plača
  • zašto dojiti na zahtjev i kako ono pomaže u smirivanju kolika
  • prevencija postporođajne depresije

 

Vrijeme i mjesto održavanja:

Subota 20.10. od 14 do 16 sati, Ivana Gundulića 2, 23000 Zadar.

 

Cijena radionice:

189kn po osobi

289kn za roditeljski par

 

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na:

Email: najsretnijabeba@gmail.com

Tel: 0989008634

 

O Ivi Brčić, mag.soc/phil., The Happiest Baby edukatorici:

Kroz svoj rad provodim prevenciju sindroma tresenog djeteta i međuvršnjačkog nasilja, te se bavim istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade. Kao stručna suradnica pišem za portale roditelji.hr, klokanica, medijska pismenost.hr, online magazin Mame&klinci, te časopis Mama&Beba. Surađujem s vrtićima, školama, i fakultetima s temama vezanim za odgoj i medije.

O dr. Harvey Karpu:

Dr. Harvey Karp je autor knjiga “Najsretnija beba u kvartu” i “Najsretnije dijete u kvartu”.  Prije 30 godina je pokrenuo program The Happiest Baby koji se provodi kroz rad preko 3000 edukatora u preko 30 zemalja svijeta. Djeluje kao profesor na medicinskom fakultetu u Kaliforniji, te je član Američke pedijatrijske asocijacije. Razvio je specifičan način komunikacije pod nazivom dječji jezik, te razvio tehnike koje smiruju i najjače kolike.