Odvikavanje od pelena – radionica za roditelje

Odvikavanje od pelena – radionica za roditelje

Došlo je proljeće i toplo vijeme, a sa sunčanim danima stiže i vrijeme kada roditelji i mališani kreću u novu avanturu zvanu odvikavanje od pelena. Kako bi pomogli roditeljima i olakšali im u tome, udruga Najsretnija beba Hrvatska je osmislila radionicu, Odvikavanje od pelena. Dok roditelju sudjeluju na radionici, mališani će se zabavljati u kreativnoj čuvaonici Djeca.hr.

Uz certificiranu edukatoricu međunarodno priznatog programa The Happiest Baby, Ivu Brčić, polaznici će saznati kako uz pomoć tehnika dr. Harvey Karpa u samo 10 dana odviknuti dijete od pelena i naučiti ga na tutu bez suza i ispada bijesa. Pridružite nam se na dvosatnoj radionici Odvikavanje od pelena i naučite:

  • kako brzo i učinkovito odviknuti dijete od pelena
  • kada krenuti u odvikavanje od pelena
  • dječji jezik i njegova primjena kod odbijanja tute i ispada bijesa
  • kako kroz igru privoliti dijete na upotrebu tute
  • pelene i odlazak na more

Radionica će se održati u subotu, 19.5. od 10 do 12 sati na adresi Krvavi most 2 u Zagrebu.

Cijena radionice:

189 kn po osobi

289 kn za roditeljski par

Kreativna čuvaonica je besplatna

 

Za dodatne informacije i prijavu javite se na:

Email: najsretnijabeba@gmail.com

Tel: 0989008634

Broj mjesta je ograničen na 10 polaznika.

 

O voditeljici:

Iva Brčić, predsjedica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Kroz rad educira roditelje i stručnjake tehnikama dr. Harvey Karpa koje smiruju plač beba i kolike, produžuju spavanje, zaustavljaju ispade bijesa i grade komunikaciju s djecom. Kao stručna suradnica djeluje na portalima roditelji.hr, klokanica.24sata.hr, wish.hr, medijskapismenost.hr, te u časopisu mama&beba. Surađuje s vrtićima, školama i fakultetima s temama vezanim za odgoj i utjecaj medija na djecu.

 

O Djeca.hr:

Cilj portala www.djeca.hr je poticanje kreativnog razvoja djece, njihove individualizacije i interkulturacije. Misao vodilja su sretna, zaigrana djeca kojima je omogućeno da se čim više bave onim što je najvažnije za njihov razvoj, a to je igra.

Kvalitetni članci, savjeti iz prve ruke, ideje koje olakšavaju i čine ljepšom svakodnevicu sa djecom. To je ono čemu teži ovaj portal namijenjen roditeljima djece do trinaeste godine života.