Odvikavanje od pelena – radionica za roditelje

Odvikavanje od pelena – radionica za roditelje

Ljeto nam se bliži baš kao i godišnji odmori. Mnogi će upravo to vrijeme iskoristiti za odvikavanje od pelena. Kako bi pomogli roditeljima i olakšali im u tome, udruga Najsretnija beba Hrvatska je osmislila radionicu, Odvikavanje od pelena.

Uz certificiranu edukatoricu međunarodno priznatog programa The Happiest Baby, Ivu Brčić, polaznici će saznati kako uz pomoć tehnika dr. Harvey Karpa u samo 10 dana odviknuti dijete od pelena i naučiti ga na tutu bez suza i ispada bijesa. Pridružite nam se na dvosatnoj radionici Odvikavanje od pelena i naučite:

  • kako brzo i učinkovito odviknuti dijete od pelena
  • kada krenuti u odvikavanje od pelena
  • dječji jezik i njegova primjena kod odbijanja tute i ispada bijesa
  • kako kroz igru privoliti dijete na upotrebu tute
  • pelene i odlazak na more

Radionica će se održati u nedjelju, 27.5. od 10 do 12 sati na adresi Ilica 155 u Zagrebu.

Cijena radionice:

189 kn po osobi

289 kn za roditeljski par

Za dodatne informacije i prijavu javite se na:

Email: najsretnijabeba@gmail.com

Tel: 0989008634

Broj mjesta je ograničen na 10 polaznika.

O voditeljici:

Iva Brčić, predsjedica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Kroz rad educira roditelje i stručnjake tehnikama dr. Harvey Karpa koje smiruju plač beba i kolike, produžuju spavanje, zaustavljaju ispade bijesa i grade komunikaciju s djecom. Kao stručna suradnica djeluje na portalima roditelji.hr, klokanica.24sata.hr, wish.hr, medijskapismenost.hr, te u časopisu mama&beba. Surađuje s vrtićima, školama i fakultetima s temama vezanim za odgoj i utjecaj medija na djecu.