O nama

Vrijeme je prostor za razvijanje. Kod aktivnosti slobodnoga vremena najvažnije je njihovo pozitivno usmjerenje. Naš entuzijazam i ideje pretočene su upravo u razvoj stranice www.djeca.hr s ciljem poticanja kreativnog razvoja djece, njihove individualizacije i interkulturacije.

Kvalitetni članci, savjeti iz prve ruke, ideje koje olakšavaju i čine ljepšom svakodnevicu sa djecom. To je ono čemu teži ovaj portal namijenjen roditeljima djece do trinaeste godine života. Naša misao vodilja su sretna, zaigrana djeca kojima je omogućeno da se čim više bave onim što je najvažnije za njihov razvoj, a to je igra.

Upravo kroz igru djeca najlakše uče o svijetu oko nas, o društvu koje ih okružuje, običajima, umjetnosti, zdravom načinu života. Zato im treba dati priliku za kvalitetno učenje kroz igru. Mališanima je čitav svijet učionica, sve im je novo, zanimljivo. Baš kao u Šimićevoj pjesmi o pjesnicima i dječje oči su velike i rastu pored stvari. Ali
nisu nijeme, nikako! I zato djeca postavljaju pitanja, stotine pitanja na dan, ponekad više puta ista, češće stalno nova. Upravo tu njihovu znatiželju treba hraniti i poticati.