NAUČI KAKO UČITI! – radionice za školarce počinju u travnju u Djeca.hr!

NAUČI KAKO UČITI! – radionice za školarce počinju u travnju u Djeca.hr!

Radionice su namijenjene učenicima/ama viših razreda osnovne škole i učenicima/ama srednje škole koji žele naučiti metode učenja koje im pomažu da bolje razumiju i pamte školsko gradivo.

Učimo zajedno u malim grupama do 10 polaznika/ca.

Radionica traje 2 mjeseca, odvija se u 8 jednosatnih termina, jednom tjedno, a počinje u 27.4.2018.

ŠTO RADIMO NA RADIONICI?

Na radionici učimo kako bolje razumijeti i pamtiti školsko gradivo na primjerima lekcija iz školskih udžbenika. Učimo pomoću kartica, pišemo bilješke, ponavljamo s razumijevanjem, crtamo mentalne mape, učimo kako učiti nove pojmove i razjašnjavati te vježbamo pismeno i usmeno odgovaranje.

ŠTO OČEKUJEMO OD RADIONICE?

Očekujemo da će učenici/e po završetku radionice steći iskustvo u korištenju novih metoda učenja koje će znati primijeniti na školskom gradivu. Usto će se dobro zabaviti i vidjeti učenje iz druge, zanimljivije perspektive.

Autorica i voditeljica:
Zovem se Laura Marković i po struci sam psihologinja. Diplomirala sam 2010. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, od kada stječem iskustvo u radu s djecom i mladima na podršci u učenju te u savjetodavnom radu. Vodim radionice učenja sa školarcima u KNAP-u, CeKaTe-u i u Djeca.hr te predajem psihologiju u školi. Na drugoj sam godini edukacije iz gestalt psihoterapije.

Ako želite saznati više o metodama uspješnog učenja, možete pratiti moj blog na web adresi: Blog o učenju

KADA: petkom 19-20h / 8 termina po 1h / 1x tjedno
POČETAK: 27.4.2018. 

Prijave: kuckuc@djeca.hr

Cijena: mjesec dana – 4 termina: 400kn / dva mjeseca – 8 termina: 800kn 

Uplatu radionice možete izvršiti na račun: Kad narastem d.o.o. Krvavi most 2, Zagreb, račun HR10 2390 0011 1009 33880 uz opis plaćanja- ime djeteta i ime radionice koju prijavljujete, ili po dolasku na radionicu.

dhr