MAGDALENAS

MAGDALENAS

Header2

 

 

 

 

 

 

  • 4 jaja
  • ½ šalice agava sirupa
  • 2 šalice brašna
  • ½ šalice rastopljenog kokosovog ulja
  • 1 žličica praška za pecivo
  • Naribana korica jednog limuna
  • 1 žlica mlijeka unnamed-1

Zagrijte pečnicu na 200 C. U velikoj zdjeli istucite jaja zajedno sa sladom dok smjesa ne dobije svijetlu boju. Uz stalno miješanje dodajte kokosovo ulje, koricu limuna i mlijeko. U drugoj posudi pomiješajte brašno i prašak za pecivo. Uz stalno miješanje prebacite brašno u posudu sa jajima i sve dobro promiješajte da dobijete jednoličnu smjesu. Napunite papirnate košarice sa smjesom do pola i prebacite u pećnicu. Pecite 15-20 minuta dok ne dobiju zlatnu boju.

 

Vrijeme pripreme: 30 minuta

 

Footer