Ljetni horoskop – vaga

Ljetni horoskop – vaga

Ljetni osjećaji

Ljeto je za vas prava pozornica raskoši i ljepote. To je godišnje doba koje vas budi, nadahnjuje i pokreće. Jedva čekate otići na ljetovanje, kako biste okusili čari noćnog života, šetali po muzejima, išli na koncerte klasične glazbe i kazališne predstave na otvorenom. Volite vidjeti, ali i biti viđeni. U svakoj ste prigodi lijepi i dotjerani pa je vaša šminka uvijek besprijekorna, a odjećom partite sve modne trendove. Volite istaknuti svoju preplanulu put, ali niste pristalica dugog sunčanja – draža vam je hladovina u kojoj možete neometano čitati modne časopise ili ispunjavati križaljke. Kako ste iznimno društvena osoba, ljetovanje vam je nezamislivo bez obitelji ili barem prijatelja. Volite pjesmu, ljenčarenje i odmor u pravom smislu te riječi. Izbjegavate pretjerane tjelesne napore te radite samo ono što morate, a kako ljeto u vama potiče strast i libido, romantične noći začinit ćete igrom tijela i dodira sa svojim partnerom.

Idealni odmor

Vas se može naći tamo gdje je glavni događaj u gradu, iako se nećete zadržati dulje vrijeme na istom mjestu. U neprestanom traženju novih pustolovina i uzbuđenja, lako uspostavljate komunikaciju i osjećaj bliskosti, koji traje upravo onoliko koliko vam je potrebno dok ne naiđe novi izvor zabave. Krećući se od jednog turističkog mjesta do drugog, nikada nećete propustiti neki važan događaj. Idealni odmor za vas je ako ste okruženi prirodnim ljepotama, a kako su vaši apetiti po tom pitanju veliki, nerijetko se odlučujete i za odredišta u inozemstvu.

Ljetno pravilo

Što je smiješno u tome što se šminkam prije odlaska na plažu? Želim uvijek biti dotjerana. Ne silite me da idem s vama na neko pusto, dosadno mjesto – ja volim ljude i druženja.