Ljetni horoskop rak

Ljetni horoskop rak

Ljetni osjećaji
Da se iz kalendara ljeto kao godišnje doba može izbrisati, vi biste to sigurno i učinili. Počnu li ljetne vrućine, po cijele dane ćete pratiti meteorološku prognozu nadajući se kakvoj cikloni, koja će donijeti osvježenje. Po gradu se ne krećete bez šešira i bočice s vodom, a na plaži ste obvezno u debeloj hladovini jer vam je koža osjetljiva i lako dobijete opekline. No ipak postoji nešto što ljeto najviše volite, a to je kupanje. Vašu nervozu i nemir, koje u vama bude ljetni dani, može umiriti jedino blizina vode. Kupanje u moru, rijekama ili jezerima vama je spas. Dok se drugi vole sunčati, vi ne izlazite iz vode. Na odmor nikada ne volite ići sami, to vam je gotovo nezamislivo. Najviše se volite provoditi s obitelji. Razdragana cika djece vas usrećuje i smanjuje nelagodu zbog ljetnih vrućina, a partnerova blizina daje vam osjećaj sigurnosti, koji vam je neophodan.

Idealni odmor
Najbolje se možete opustiti u obiteljskom okruženju i lijepoj prirodi, pa je za vas idealan odmor kampiranje u blizini plaže ili uživanje na usidrenoj jahti. Romantični ste po prirodi i volite mjesta koja pružaju nezaboravan prizor zalaska sunca. Kao obožavatelj starina, volite proučavati stare gradske jezgre, a nećete propustiti ni folklorni festival ili izložbu etnografskih običaja. Volite puno šetati, pa se veselite noćnim obilascima mjesta u kojem ljetujete, promatrajući vrevu ljudi koji se kreću oko vas.

Ljetno pravilo
Ne tjerajte me da idem na plažu već u prijepodnevnim satima. Ne prži mi se na sucnu, ja idem kuda ja hoću. Želim sama otići u šetnju, tko vam je kriv što ljepotu prirode ne vidite mojim očima.