Ljetni horoskop – ovan

Ljetni horoskop – ovan

OVAN 21.03. – 20.04.

Ljetni osjećaji

Vi ste ljubiteljica ljeta, pa ste jedna od rijetkih osoba koja prigovara kada su vani visoke temperature zraka. Čak štoviše, ljeto u vama podiže adrenalin do neslućenih granica, čineći vas pravom tigricom željnom akcije i pustolovina. U ljubavi postajete zavodnica i sa što manje krpica na sebi zavodite muškarce oko sebe. Uopće vam nije bitno tko je pored vas – ako ste naumili poći na more, učinit ćete to i bez partnera te se odlično zabaviti i sami. Vaš zarazan osmijeh i prštavost privlači druge ljude, pa na plaži, dok se sunčate, spontano se upuštate u razgovore s nepoznatima. Često tako stvarate prijateljstva. Ljetne noći su posebna priča – najsretniji ste u dobrom društvu, gdje se pjeva i pleše, gdje ima akcije i uzbuđenja i osoba koje mogu pratiti vaš dinamičan tempo. Ostajete li u gradu, ni odlazak na posao vam ne predstavlja tlaku. Dok svi ostali prigovaraju da im je vruće i bezvoljni su, svima dižete raspoloženje svojim šalama i simpatičnim upadicama.

Idealni odmor

Volite pokret i dinamiku, pa se podrazumijeva da je za vas idealni odmor onaj koji može omogućiti dobru zabavu. Birate mjesta u kojima ima obilje raznih manifestacija, koncerata i kulturnih događaja. Obožavate izazove pa vam nije problem zaputiti se s društvom u istraživanje nepoznatih uvalica i spilja, ili se penjati na najviši vrh otoka, kako biste uživali u pejzažu. Izležavanje na plaži i sunčanje da biste dobili preplanuli ten za vas je čisti gubitak vremena.

Ljetno pravilo

Ostavite me svi na miru. Ako ne možete pratiti moj tempo, ja vam za to nisam kriva. Želim zabavu i ljeto po svom guštu i idem tamo gdje ja hoću.