Ljetni horoskop – lav

Ljetni horoskop – lav

Ljetni osjećaji

Ljeto je za vas najljepše godišnje doba, što i ne čudi, budući da tada traje i vladavina vašeg astrološkog znaka. Vrućine vas uopće ne smetaju i odlično ih podnosite. Ni temperature preko 30 stupnjeva C neće vas spriječiti da se u šetnji gradom ili plažom prikažete u svom najljepšem izdanju. Pojaviti se vani bez šminke za vas je nemoguća misija, a kako ste u sve upućeni, znate odabrati najkvalitetniju kozmetiku, koja će dugo biti postojana na vašem licu. Obožavate ljetnu odjeću koja više otkriva nego pokriva, pa vam muškarci dobacuju komplimente ili se okreću za vama. Na plaži se volite dugo sunčati, ali i rashlađivati hladnim pićima u obližnjim kafićima s kojih puca lijep pogled na more. Nećete zapustiti ni svoje redovne obveze i navike. Odlasci u teretanu za vas su i ljeti prioritet, kao i bilo kakva druga tjelesna aktivnost usmjerena k poboljšanju tjelesne forme. Baš poput lava, kralja džungle, i za vas se slobodno može reći da ste kraljica ljeta.

Idealni odmor

Sunčanje, kupanje, večernji izlasci u restorane s biranim jelima nakon kojih slijedi buran noćni život je vaše ljetovanje iz snova. Volite odredišta koja su popularna i na kojima se pojavljuju poznate osobe. Privlače vas sjaj i glamur, mnogo ljudi oko vas, ali i večeri bogate kulturnim i društvenim zbivanjima, gdje možete zasjati u lijepoj haljini. Provodite li odmor u svojem gradu, ljetni provod nadomjestit ćete izlascima na pomodna mjesta. Na plaži se volite opuštati čitajući aktualne književne bestselere ili šetajući obližnjim štandovima i kupujući suvenire ili nakit za uspomenu.

Ljetno pravilo

Ne želim ljetovati u malom mjestu jer ću umrijeti od dosade. Želim negdje plesati do zore, popiti koju čašu vina više i do kraja se opustiti. Ne tražite od mene da budem ono što nisam.