Ljetni horoskop – djevica

Ljetni horoskop – djevica

Ljetni osjećaji

Vrijedna pripadnica vašeg znaka ni ljeti nema mira. Posao vam je uvijek na prvom mjestu, stoga vas ni velike vrućine neće spriječiti da obavite ono što ste si zacrtali, bilo da je to bojanje zidova, kućno pospremanje ili rad na važnom poslovnom projektu. Niste osoba koja se lako može opustiti. Čak i ako negdje ljetujete i odmarate se, stalno ste u nekoj brizi i tjeskobi. Svako malo zivkat ćete susjede da čujete je li vaše cvijeće zaliveno i je li s vašim stanom sve u redu. Zbog straha da ne izgorite na suncu ili dobijete sunčanicu, na plaži koristite kvalitetne kreme s visokim zaštitnim faktorom. Panično se bojite mogućnosti da dobijete sunčanicu, stoga ste na plaži ili rano ujutro ili kasno popodne. Pored sebe uvijek imate pravu malu ljekarnu – flasteri, tablete protiv bolova i ostale stvari za prvu pomoć daju vam osjećaj sigurnosti. I na najvećim sparinama vi ste besprijekorno dotjerani – ni u dućan ne idete bez šminke.

Idealni odmor

More, planine ili odmor proveden u seoskoj sredini pune vas energijom. Volite mirne uvale sa što manje kupača, kako biste neometano uživali u nudizmu. Vama nije bitno gdje ljetujete, nego kako ljetujete, no to je često problem jer se teško opuštate i stalno ste u brigama. Vaš aktivan um stalno traži neke poticaje, pa dane godišnjeg odmora provodite čitajući i rješavajući enigmatske probleme koji stimuliraju sive stanice. Pruži li vam se prilika za putovanje izvan zemlje, izabrat ćete mjesto poput Švicarske ili Švedske jer volite hladniju klimu.

Ljetno pravilo

Ne zamarajte me svojim brigama jer imam dovoljno svojih. Pustite me da u miru čitam svoje knjige jer tek sada za njih imam vremena. Ne stvarajte galamu oko mene, trebam tišinu.