Ljetni horoskop – blizanci

Ljetni horoskop – blizanci

Ljetni osjećaji

Što je više vruće, to bolje – moglo bi se reći da je to vaš ljetni moto. Odlično podnosite vrućine i ništa vas neće spriječiti da na moru dobijete lijepu preplanulu put. Volite biti u pokretu, smijati se u veselom društvu, pa plažom odzvanja vaš smijeh. Ljeto u vama pokreće najbolje osobine pa vaša urođena druželjubivost biva još istaknutija. Glavni ste tamo gdje je dobar provod ili neka akcija. Radoholičarke među vama će bez prigovaranja raditi svoj posao, brisati znoj s čela, hladiti se vodom, ali ćete posao obaviti kvalitetno i korektno. Spadate li u nervoznije tipove žena, ljeto će taj osjećaj pojačati i učiniti vas hiperaktivnima, no uz dobar klima uređaj i izotonične napitke sve ćete lakše podnijeti. Vi ste u svakoj situaciji dotjerana žena, koja drži do sebe, tako da vas ni ljeto u tom smislu ne može spriječiti. Volite biti viđeni, izlaziti, pripremati roštilj s obitelji i uživati u dugim ljetnim danima.

Idealni odmor

Vama treba zabave do zore. Privlače vas izleti u nepoznato, pa niste daleko od ideje da jedan dio godišnjeg odmora provedete u divljini ili na nekoj egzotičnoj destinaciji. Ne volite se dulje zadržavati u jednom mjestu, nego nastojite obići nekoliko morskih gradova. Probuđeni pustolovni duh nagnat će vas da se zainteresirate za najam male brodice s kojom bi vam puste uvale i izolirane plaže postale dostupnije.

Ljetno pravilo

Svi mi idete na živce jer ste inertni i nemaštoviti. Želim zabavu i provod, a djecu neka netko pričuva. Još sam mlada, želim živjeti, izlaziti, plesati i zabavljati se do jutarnjih sati.