Ljetni horoskop – bik

Ljetni horoskop – bik

Ljetni osjećaji

Da možete, ljeto biste najradije prespavali i probudili se tek na jesen. Vrućine teško podnosite jer vas čine umornima i lijenima, pa jedva čekate kišu i malo hladnije dane da se možete pokrenuti. Niste previše zainteresirani ni za dotjerivanje, a pomisao na šminku koja se topi na licu od vrućine, doslovno vas užasava. Na plaži se volite dugo izležavati u debeloj hladovini i niste pristalica “roštiljanja” na suncu. Dobar odmor za vas podrazumijeva potpunu tjelesnu neaktivnost i izležavanje ispod suncobrana, gdje se hladite kuglicama sladoleda i hladnim napitcima. Odlazak na posao za vas postaje Sizifova muka – teško se koncentrirate i samo mislite kada će kraj radnom vremenu. Najviše volite ljetne noći jer djeluju umirujuće na vas, naravno pod uvjetom da nije prevruće. Tek tada se budite, postajete aktivni i primate se kućanskih poslova, pa i kuhanja.

Idealni odmor

Najbolje se osjećate kada se pasivno odmarate, stoga ljeto provodite bez pretjeranih uzbuđenja. Udobnost je vaš moto pa se podrazumijeva da je odmor doista odmor, a to znači ne raditi baš ništa. Obožavate seoski turizam jer nema gnjavaže oko odlazaka na plažu i mukotrpnog sunčanja, a kako ste veliki gurman, birate krajeve poznate po dobrim restoranima. Dobra hrana i piće, izležavanje i spavanje na odmoru kojem težite, a sve ostalo vam predstavlja tlaku i napor.

Ljetno pravilo

Ne tjerajte me na plažu ako mi se spava i želim se izležavati do podneva. Dosta sam radila cijele godine, sada želim u miru jesti, piti i uživati u životu.