FIT for KIDS : Upoznajte ACTIVO ljetni kamp za djecu

FIT for KIDS : Upoznajte ACTIVO ljetni kamp za djecu

ACTIVO Camp je internacionalni ljetni kamp za djecu i mlade iz cijeloga svijeta koji kroz sportsko-edukacijske programe na engleskom jeziku promiče ideju zajedništva među djecom.

U kampu nudimo kvalitetno osmišljene edukativne programe, a okosnica boravka djece u ACTIVO kampu je stvoriti zdravu ravnotežu između edukativnih i sportsko-rekreacijskih aktivnosti, jer su igra i fizička aktivnost neophodni za zdravo psihofizičko odrastanje djeteta

Ciljevi kampa:

Glavni cilj ACTIVO Camp-a jest pomoći mladim ljudima da razviju vlastito samopouzdanje isprobavajući nove stvari, stičući nova znanja i družeći se sa vršnjacima iz cijele Europe i šire.

Boraveći u našem kampu djeca stječu samostalnost, razvijaju svoju sposobnost komunikacije i sklapanja novih prijateljstva i poznanstva u multikulturološkom okruženju.

U kampu će djeca također unaprijediti svoje znanje engleskog jezika aktivno koristeći strani jezik u svakodnevnoj komunikaciji.

Lokacija kampa:

ACTIVO kamp se nalazi na prekrasnom otoku Šolti u malom mjestu Rogač. Samo naselje se nalazi u mirnoj uvali Banje koju krasi lijepa šljunčana plaža s kristalno čistim morem.

Naselje raspolaže Aqua parkom na moru i raznim sportskim terenima; nogometno igralište s umjetnom travom, igralište za košarku, rukomet, odbojka na pijesku i u moru, stolni tenis…

Naselje kampa namijenjeno je isključivo djeci, posebno je ograđeno i stalno po nadzorom osoblja kampa kako bi pružili djeci sigurno okruženje za učenje, odmor i rekreaciju.

Programi kampa:

  • Sportski kamp – plivanje i fitness za male rekreativce i sportaše koji ovo ljeto žele postati još bolji plivači i razviti svoju snagu, kondiciju i (p)ostati fit. Poznato je da je plivanje najzdravija fizička aktivnost, a dobrobiti bavljenja sportom nije potrebno dodatno naglašavati.
  • Umjetnički kamp – kreativne radionice koje kod djece razvijaju maštovitost, kreativnost i finu motoriku. Ovo ljeto vaše će dijete izraditi vlastiti ukrasni magnetić, razne ukrase, okvir za slike… i ponijeti ih kući kao najljepši suvenir sa svog ljetovanja.
  • Robotički kamp – izrada kreacija od Lego kockica koje se programiraju za izvršavanje različitih zadataka. Zainteresirajte svoje dijete za STEM (Science, Technology, Engineering, i Mathematics) koji ga kasnije u životu može usmjeriti u vrlo uspješnu karijeru.
  • Šahovski kamp – namijenjen djeci koja imaju osnovno predznanje igranja šaha i koja bi željela ovim programom usvojiti finije tehnike igranja. Šah kod djece dokazano poboljšava sposobnosti učenja, razmišljanja, razvija analitičku moć i sposobnost donošenja odluka djeteta.
  • Poduzetnički kamp – ljetna poduzetnička avantura za tinejdžere koje fasciniraju poduzetnici poput Billa Gatesa, Marka Zuckerberga, Elona Muska… naučite što vam treba za započeti svoj privatni biznis, i kako razviti svoj proizvod ili uslugu.

Svi programi kampa održavaju se u trajanju od 8 dana, a uključuju smještaj i 7 punih pansiona, radionice sukladno odabranom programu (20 + 5 sati na tjedan), animacijski program u slobodno vrijeme, korištenje svih rekreativnih i zabavnih sadržaja i disko kluba u kampu, zdravstvenu brigu i nadzor nad polaznicima kampa.

Pogledajte brošuru ACTIVO kampa i odaberite program za vaše dijete 🙂

Informacije:

Activo Summer Camp   www.activocamp.com

Euroclub d.o.o – Put Majdana 12, 21 210 Solin – Croatia

Tel: +385/(0)21 482-268  Mob: +385/(0)91 727-9697

Mail: info@activocamp.com