Color run, swim & fun 2016

Raspored događanja:

raspored 2016COLOR, RUN, SWIM AND FUN započet će kreativnom street art radionicom za djecu tijekom koje će se od 10:00 sati na Spomeniku izrađivati magnete, podmetače s morskim motivima i slično. Nakon radionice slijedi svečano otvorenje u te dječji aquatlon u 16:30, utrka prilikom koje će se trčati i plivati, a odmah nakon, u 18:00 i humanitarna utrka za mame, tate i djecu koja su premala da bi sudjelovala u aquatlonu. Sredstva će biti uplaćena jednoj od korčulanskih udruga, a startnina za cijeli dan i sve utrke je samo 50 kn!! Nakon utrka nastupit će mini folkloraši, korčulanske mažoretkinje, bend Potres Mozga i DJ party za djecu i roditelje do 22:00 sati uz veliku bačvu Cedevite koja će biti postavljena na Spomeniku.

Za aquatlon mogu se prijaviti djeca od 6-16 godina. Za humanitarnu utrku mogu se prijaviti djeca svih starosnih skupina kao i mame i tate, tete, bake, dide, akontacija za svih je samo 50 kn ! Prijavit se možete na Spomeniku u petak ujutro od 10:00 sati na predviđenom info pultu! Radionice su za djecu od 3 godine pa nadalje i besplatne su za svih!

Nagrade su zaista jako bogate! Glavni pokrovitelj događaja je Hrvatska Poštanska Banka. Pobjednici dobivaju medalje, poklon pakete Cedevite, svi pobjednici dobivaju izlet u organizaciji Atlasa za djecu i roditelje, nekih 50-ak ljudi, Oreb klub poklanja surf školu u trajanju od sedam dana za dvoje, a škola skijanja “Žuti Mačak” vikend školu skijanja u grupi (3 sata dnevno). Majke – pobjednice dobivaju Nikel kozmetiku i ArtDeco kozmetiku, te dvije masaže u Lešić Dimitri Palace uz još puno manjih nagrada!

Radi se o jako veselom, zabavnom, edukativnom i humanitarnom dječjem događaju koji se ove godine održava samo na Korčuli, a dogodine će se proširiti na susjedne otoke! Nemojte nikako propustiti provesti 15.07.2016. na najbolji mogući način u društvu naših najmlađih!

 

Pokrovitelji i partneri:

HPB, ATLAS, CEDEVITA, NIKEL, TURBO, ARTDECO

MEDIJSKI POKROVITELJI:

SLOBODNA DALMACIJA, RADIO KORČULA

PARTNERI PROJEKTA:

GRAD KORČULA, TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KORČULE, KORČULANSKA RAZVOJNA AGENCIJA, TRIATLON KLUB SPLIT, CENTAR ZA KULTURU KORČULA

PRIJATELJI PROJEKTA:

ATERINA, ORADIAN, KONOBA ŠKVER, FILIPPI, LEŠIĆ DIMITRI PALACE

 

Slike sa Color run, swim & fun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mediji o događaju

SLOBODNA DALMACIJA:

http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/318992/color-run-swim-and-fun-u-korculi

VEČERNJI LIST:

http://www.vecernji.hr/hrvatska/color-run-swim-and-fun-sportsko-turisticki-projekt-za-djecu-1098795

DUBROVAČKI VJESNIK:

http://dubrovacki.hr/clanak/85057/color-run-swim-and-fun-u-korculi

OBAVJEŠTAJAC:

https://www.obavjestajac.hr/525918/color-run-swim-and-fun-u-korculi

GO SUCKER:

http://www.gosucker.com/1/Hrvatska/0/6/Dalmacija/216/Dubrovackihr/%C5%BDupanija–COLOR,-RUN,-SWIM-AND-FUN-u-Korculi-1625063.html