Color run swim & fun

Color run swim & fun

Portal DJECA.HR organizira 15. srpnja 2016. COLOR RUN, SWIM & FUN jedinstveni sportsko-turistički projekt u gradu Korčuli.

Radi se o cjelodnevnom (10-22 h) kolažu aktivnosti koje oživljavaju i aktiviraju cijeli grad kroz sportske, kulturne i zabavne sadržaje te potiču interakciju djece i odraslih, turista i otočana.

U staroj gradskoj jezgri kraj plaže Spomenik održava se Dječji dan koji uključuje edukativne i kreativne radionice za djecu (radionice izrade magneta i podmetača s morskim motivima i motivima Korčule, radionicu Street arta i dr.).

Središnji događaj projekta je DJEČJA PLIVAČKO-TRKAČKA UTRKA –AQUATLON u petak, 15. srpnja 2016. s brojnim zanimljivim i vrijednim nagradama. Utrka će biti organizirana u 3 kategorije po dobi djece (6-16 g.), te podijeljene na djevojčice i dječake. Prijave za utrku primat će se na sam dan utrke u info kutku djeca.hr od 10 sati, a iznos startnine je 50 kn po djetetu. Organizirat će se i humanitarna utrka Roditelji djeci za odrasle i sve koji žele sudjelovati a prikupljena sredstva će se donirati udruzi po odabiru grada.

Dan će završiti brojnim zabavnim sadržajima za djecu i odrasle uz ples Malih Mažoretkinja Korčule i Starih bala koje će izvesti djeca iz dječjeg vrtića Korčula, te zabavom s koncertom.

Veselimo se Vašem dolasku!

Osoba za kontakt:

Sanda Šeparović, tel: 098 817 585

mail: sanda@djeca.hr

Portal www.djeca.hr nastao je s ciljem poticanja kreativnog razvoja djece, njihove individualizacije i interkulturacije, a namijenjen je roditeljima djece do trinaeste godine života. Entuzijaste i stručne suradnike portala okuplja misao vodilja kako su najvažnija sretna, zaigrana djeca kojima je omogućeno da se čim više bave onim što je najvažnije za njihov razvoj, a to je igra.

Pročitaj i ovo

Početna

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook Instagram Twitter Google+ Youtube Pinterest

Objavljen

Kalendar zabave

WPFC.data = { action : 'WP_FullCalendar', 'type' : 'event', 'month' : 5, 'year' : 2018 }; WPFC.month = 5; WPFC.year = 2018;

Objavljen

O nama

Vrijeme je prostor za razvijanje. Kod aktivnosti slobodnoga vremena najvažnije je njihovo pozitivno usmjerenje. Naš entuzijazam i ideje pretočene...

Objavljen